Att bo och plugga tillsammans är kanon!

När man pluggar så kan det lätt bli lite ensamt ibland om man bor själv, vilket vi alla tre har fått erfara. Sedan vi bestämde oss för att flytta ihop så har vi alla mått bättre, då vi alltid har sällskap om vi vill!

Eftersom vi också pluggar tillsammans så är det ännu bättre då vi kan tala om föreläsningar tillsammans hemma om en av oss missat en, vi kan plugga ihop och vi kan överhuvudtaget hjälpa varandra till bättre studieresultat, vilket såklart är odelat positivt!

Samma intressen

Att vi har samma intressen gör såklart sitt till att det blir så trevligt för oss att bo ihop, för om vi haft olika intressen så hade vi inte kunnat umgås på samma sätt. Vi både tränar och lagar mat ihop och då hälsa överlag är väldigt viktigt för oss alla tre så blir det mycket prat och läsning om hälsa i allmänhet hemma.

Vi gillar också ungefär samma filmer och böcker med mera så vi har verkligen hittat varandra! När man flyttar till en mindre stad som Luleå för att plugga så har man inte så stora förhoppningar om att hitta massor av nya kompisar, men som sagt, vi tre har ju hittat två var, så det är inga svårigheter, vekar det som!

Hälsosamt studentliv

När man är student så är det egentligen väldigt lätt att vara hälsosam. Man har ju inte så mycket pengar så lockelser kan man ganska mycket glömma. När man har lite mer pengar så blir man ju också mer medveten om vad som finns att köpa, eftersom man vet att man har råd.

Som studenter tycker vi att det är hur lätt som helst att handla mat då vi vet vilka avdelningar i butiken man ska hoppa över om man inte vill bli frestad. Det är bara att köpa det som man har råd med och göra det bästa av situationen, vi tycker till och med att det är kul! Det blir lite som en skattjakt på något sätt då man letar efter vettiga priser på den typ av mat som vi har råd med och ibland blir det jättebra, men ibland misslyckas vi, även om vi gjort det här under 1 år nu!

You may also like